Tietosuojaseloste

Keitä moomma

Verkkosivustomme osoote on: http://www.valutuote.fi.

Mitä tietua keräämmä ja miksi

 

Tämä sivu ei kerää mitään ylimääräästä tietua teikälääsestä, joten voit löysätä voliohattua.

Jos me joskus erehrytään joku kommenttikenttä johonkin artikkeliin laittamahan, niin sun kommenttis näkyy sielä sun antamalla nimimerkillä. Sen me tallennamma, ja sun kirjautumistiatos, jotka säilytetään salassa.

Media

Johnaki vaihees tänne saattaa tulla joku latausnappi, jonka kautta voit lähettää meille rakennuspiirustuksia, kuvia tai ireoita sun pytingistäs. Ne me nappaamma talteen ja säilytämmä tietosuojalain puitteis rojektin kannalta järkevän aikaa. Eikä luavututeta niitä muille, ei me hölömöjä olla!

Yhteyrenottolomakkeet

Sivuulla on useita lomakkeita. Tarvitaan sun sähköposti tai puhelinnumero notta voiraan soittaa takaasi. Nääkin tapahtuu ihan lain puitteissa eikä anneta sun tiatojas kellekkään muulle.

Evästeet

Sivu käyttää evästehiä. Ei ne sulle mitään tee, eikä tallenna mitään henkilökohtaasta, ellet ehrointaharoin sitä itte sinne kirjoota.

Muilta sivustoilta upotettu sisältö

Täälä saattaa olla kolomannen osapuolen sisältöö. Eli jos näät linkkiä tai uuteen ikkunaan aukiavia artikkelia, ni nei oo enää meirän vastuulla. Niihin pätee muiren lait ja ehrot.

Analytiikka

Kenelle jaamme tietosi

Juu, kyttäämmä sun tekemisiäs Google Analyticsin kautta. Statistiikkatietua saatetaan varastoora ihan mihinä päin maalimaa tahansa, mutteihän siinä mitään yksityisyyttä loukkaavaa tietua oo mukana. Meitä kiinostaa notta mitä soot täälä lukenu ja kuinka pitkään. Tiarot jää kuuklen serveriille anonyymisti talteen. Muttei niistä sua voi tunnistaa. Kuukle tiätää sun liikkees täälä, ja joku meirän alihankkijayritys saattaa tiätää, mut niitä sitoo samat lait ku meitäkii. Mistään tieroista sua ei voi tunnistaa, jonset ehroin tahroin lomakkeilla meille tietojas luavuta. Ja ne tierot mitä luovutat, pysyy meirän asiakasrekisteris salassa.

Kuinka kauan säilytämmä tietoa

Jos paat jotaki yhteyrenottolomakkehien kautta, tietua käsitellään niinku mitä tahansa muutaki sähköpostiliikennettä. Ne säilyy talles tarpeellisen aikaa ja ne on suojattu tietosuojalain erellyttämällä tavalla.

Mitä oikeuksia sulla on omaan tietoosi

Jos jätät  meille jotain tietua, sulla on oikeus pyytää meitä myös poistamaan sitä. Mutta mehän ei tosiaan kerätä mitään tietua jonset sinä sitä meille erikseen lähetä.

 

ASIAKASREKISTERI

Sitä koskoo ihan samat säärökset kun muutakin. Saatamma ottaa sun nimes ja yhteystiatos jemmaan, emme luavuta niitä ulukopuolisille muutaku jos teemme jotaki sähköpostikampanjaa ni niitä voi meirän yhteistyökumppanit lukia. Mutta ne on vaitiolovelevollisia. Säilytämmä tiatoja rekisteriis salasanasuojattuna niin kauan ku se on tarpeellista. Saatamma laittaa sulle mainossähköpostia, josta voit toki kiältäytyä välittömästi. Sulla on aina oikeus pyytää nähtäville tiatos ja muuttaa niitä.

Ei täs mitää hämminkiä oo.

 

 

Terveesin,

Tuurin Valutuote Oy:n tietosuojavastaava,
J-P Siikanen